Istuin Finnairin lennolla, kun vieressäni istuva ulkomaalainen liikematkustaja kysyi, mitä suomalaista tässä business-luokan ateriassa oli. Katsoimme annosta, ei mitään. Mikään osa ei ollut suomalaista ei edes leipä eikä myöhemmin tarjottu pulla. Tämä pieni hetki kertoo isosta asiasta: mitä me oikein viestimme itsestämme? Ja miten me suomalaiset...

• Food journalist and influencer, consulting and training, exports •
"Food completes the experience
– it's not just a meal, but part of the story, the atmosphere and the memory."

Kati has an inspiring and clear style. The knowledge about food, nutrition and combining food with drinks is amazing.
It is a priviledge to work with Kati. She is a real professional with charming character. We love her professionality and laughter.


Planning and implementing
My experience is strong and versatile. I combine innovation with versatile practical experience. I have successfully developed the Finnish food week in Luxembourg and the RuokaEspoo entity.
When you want to ensure that your message is conveyed effectively and your image is strengthened in a planned way, contact us. Together, we create visible and impressive results that leave their mark.
Some facts on me
•M Sc (Education) home economics teacher, B Sc (Econ), HSO secretary
•Hygiene competence tester approved by Evira (Food Agency).
• Years of experience as a home economics teacher in a primary school also as a principal, as well as a teacher at a university of applied sciences
•Experienced and distinguished speaker

LATEST BLOG POSTS
Viime aikoina olen saanut osallistua moniin erilaisiin tilaisuuksiin. On ollut juhlia, asiakasiltoja, seminaareja ja verkostoitumistapahtumia niin Suomessa kuin ulkomaillamin. Niissä on tarjottu upeita ruokia, usein huipputekijöiden valmistamia. Kerta toisensa jälkeen minua on jäänyt vaivaamaan sama kysymys: kuinka hyvin ruoka ja juoma on mietitty...
Miksi meillä on aina kiire? Onko se suomalainen juttu? Vai juurtunut tapa kaupunkielämän rytmiin? Kiire on jatkuvasti läsnä – erityisesti Suomessa, missä työelämä pyörii tiukasti aikataulujen ja tehtävälistojen ympärillä.
Me puhumme usein osaajapulasta, taloushaasteista ja työllisyyden parantamisesta kunnissa. Mutta mitä jos alkaisimme puhua mahdollisuuksista – erityisesti niistä, jotka ovat jo täällä, valmiina käytettäväksi?
