Leipä on ollut suomalaisen ruokakulttuurin kulmakivi vuosisatojen ajan, mutta sen rooli on muuttunut. Siinä missä ruisleipä ja täysjyväleivät ovat vahvoja ja ravitsevia sankareita, prosessoidut höttöleivät voivat olla petollisia pahiksia. Mutta jos suomalainen leipä olisi supersankari, kuka se olisi? Lähde mukaan matkalle, jossa leivät saavat omat...

• Content production, training and exports •
Senior level professional on Food and Beverages

Kati has an inspiring and clear style. The knowledge about food, nutrition and combining food with drinks is amazing.
It is a priviledge to work with Kati. She is a real professional with charming character. We love her professionality and laughter.


Planning and implementing
My experience is strong and versatile. I combine innovation with versatile practical experience. I have successfully developed the Finnish food week in Luxembourg and the RuokaEspoo entity.
When you want to ensure that your message is conveyed effectively and your image is strengthened in a planned way, contact us. Together, we create visible and impressive results that leave their mark.
Some facts on me
•M Sc (Education) home economics teacher, B Sc (Econ), HSO secretary
•Hygiene competence tester approved by Evira (Food Agency).
• Years of experience as a home economics teacher in a primary school also as a principal, as well as a teacher at a university of applied sciences
•Experienced and distinguished speaker

LATEST BLOG POSTS
Suomalainen perusopetus on ollut kansainvälisen ihailun kohde, mutta viime vuosina oppimistulokset ovat heikentyneet ja opettajien työtaakka kasvanut merkittävästi. Kun opettajat joutuvat yhä enemmän toimimaan sosiaalityöntekijöinä ilman tarvittavaa koulutusta ja resursseja, kärsii oppiminen.
On aika palauttaa opettajille mahdollisuus keskittyä...
Täysjyvävilja on yksi suomalaisen ruokakulttuurin kulmakivistä, mutta sen käyttö on viime vuosina jäänyt yllättävän vähäiseksi. Ravitsemussuositusten 2024 mukaan meidän tulisi saada päivittäin 90 grammaa täysjyväviljaa. Todellisuus on huomattavasti matalampi.
Loistavaa Martat
Marttojen kasvisruokasitoumus on herättänyt keskustelua, mutta miksi ruokavalion monipuolistaminen nähdään uhkana? Kasvisruoan käytön lisääminen ei tarkoita lihan kieltämistä, vaan kestävää ja terveellistä tapaa syödä. Edelläkävijöitä tarvitaan näyttämään suuntaa ja Martat tekevät tässä loistavaa työtä – ei pakottamalla, vaan inspiroimalla. Onko...
