Kun puhumme ruokakulttuurista, on tärkeää pohtia myös Suomen omaa roolia ruokatuotteiden valmistuksessa ja kulutuksessa. Olemmeko tarpeeksi ylpeitä omista ruokatuotteistamme ja perinteistämme? Minä olen ylpeä meidän ruokamme puhtaudesta, raikkaudesta, terveellisyydestä ja turvallisuudesta.
• Content production, training and exports •
Senior level professional on Food and Beverages
Kati has an inspiring and clear style. The knowledge about food, nutrition and combining food with drinks is amazing.
It is a priviledge to work with Kati. She is a real professional with charming character. We love her professionality and laughter.
Planning and implementing
My experience is strong and versatile. I combine innovation with versatile practical experience. I have successfully developed the Finnish food week in Luxembourg and the RuokaEspoo entity.
When you want to ensure that your message is conveyed effectively and your image is strengthened in a planned way, contact us. Together, we create visible and impressive results that leave their mark.
Some facts on me
•M Sc (Education) home economics teacher, B Sc (Econ), HSO secretary
•Hygiene competence tester approved by Evira (Food Agency).
• Years of experience as a home economics teacher in a primary school also as a principal, as well as a teacher at a university of applied sciences
•Experienced and distinguished speaker
LATEST BLOG POSTS
Ruoka auttaa aina
Kun kiukuttaa, harmittaa tai maailma tuntuu murjovan, mikä on ensimmäinen mieliteko? Usein se on herkuttelu. Kyllä, herkut eivät välttämättä ole elimistölle parasta polttoainetta, mutta tietyissä hetkissä ne ovat juuri sitä, mitä mieli kaipaa.
Kulttuuria ja naurua -retki suuntasi tällä kertaa päiväretkenä Tallinnaan. Naisten kesken ja vain naisten jutuista nautiskellen. Ja aina mukana kulttuuria enemmän tai vähemmän. Kulttuuria ja naurua -retket ovat varsinaisia henkireikiä meille viiskymppisille ystävyksille.
Niin ne ajat muuttuvat. Kymmenen vuotta sitten ulkomaille matkuestaessani oli minulle itsestään selvää, että haluan syödä hotelliaamiaiset ja ateriat ravintoloissa. Kuinkas sitten kävikään? Tuli ikää ja ajatukset muuttuivat