• Content production, training and exports • 

Senior level professional on Food and Beverages

Kati has an inspiring and clear style. The knowledge about food, nutrition and combining food with drinks is amazing.

It is a priviledge to work with Kati. She is a real professional with charming character. We love her professionality and laughter.

Planning and implementing


I specialize in strengthening the image of municipalities, cities and tourism organizations. I offer wide-ranging consulting, promotions, food export and content production. I also organize various events and courses.

My experience is strong and versatile. I combine innovation with versatile practical experience. I have successfully developed the Finnish food week in Luxembourg and the RuokaEspoo entity.

When you want to ensure that your message is conveyed effectively and your image is strengthened in a planned way, contact us. Together, we create visible and impressive results that leave their mark.


Some facts on me

•M Sc (Education) home economics teacher, B Sc (Econ), HSO secretary

•Hygiene competence tester approved by Evira (Food Agency).

• Years of experience as a home economics teacher in a primary school also as a principal, as well as a teacher at a university of applied sciences

•Experienced and distinguished speakerLATEST BLOG POSTS

Hymähtelin ja vähän häpeilinkin kertoessani työmatkoistani Aurinkorannikolle ja Fuengirolaan. Ihan oikeasti oli näin, mutta ei enää. Moni tuntee Fuengirolan lähinnä turistirysänä ja örvellyspaikkana, mutta todellisuudessa se on paljon enemmän. Paljon enemmän kuin pelkät hiekkarannat ja brittituristien täyttämät pubit sekä suomalaisten...

Astuessasi Tallink Silja Linen laivoille, astut samalla matkalle makujen maailmaan, joka on kudottu herkullisten viinien ja ruokien värittämänä. Joka toinen vuosi valittavat laivaviinit ovat valikoituja aarteita, jotka takaavat matkustajilleen unohtumattoman makumatkan merellä. Nyt toukokuun alussa laivoille tulleet vuoden 2024 laivaviinit...

Kulttuurin merkitys palautumiselle ja hyvinvoinnille on usein aliarvioitu, mutta se voi olla yhtä tärkeää kuin liikunta tai urheilu. Konsertit, ooppera, baletti ja elokuvat tarjoavat mahdollisuuden rentoutua ja nauttia hetkestä täysin siemauksin.