en-Työrauha hallitukselle

25/07/2023

Kansanvalta on puhunut - pulinat pois, totesi jo aikoinaan Johannes Virolainen. Viime päivien somekirjoittelu on ollut aivan karmeaa luettavaa. Sattuu. Tämähän alkaa olla jo kiusaamisen tasoista.

Uusi hallitus ei ole vielä edes päässyt aloittamaan työtään kun sen toiminta ja toimintakyky jo lytätäään täysin. Käsittämättömän suurta vauhkoamista, jonka tavoitteena on vain ja ainoastaan haavoittaa. Sosiaalinen media tuntuu olevan täynnä hallituksen vastaista vauhkoamista ja uhkakuvien jakamista.

Haavoittumista ja tulevien polvien elämän pohjan hankaloittamista olisi ollut se avoimen luoton politiikka, jota mennyt hallitus harrasti. Kyllä nykyinen pääministeri Orpo toi jo vaalikeskusteluissa kaikille selväksi sen, että Kokoomuksen ensisijainen tavoite on talouden tasapainottaminen. Mikä tässä yllätti?

Kansa myös äänesti Perussuomalaiset toiseksi suurimmaksi puolueeksi. Oli aivan selkeää, että heidän piti myös kantaa vastuunsa. Siksi hekin ovat hallituksessa.

Kansa äänesti Suomeen porvarihallituksen, annetaan sen tehdä työtä. Vaikeita päätöksiä on edessä, sitä meille on hoettu jo vaalikampanjoinnista alkaen. Vaikeiden päätöksien kautta luodaan maahamme pohjaa tulevaisuudelle: tulevaisuudelle, joka ei ole ylivelkaantunut ja tulevaisuudelle, jonka tavoite on vahva ja välittävä Suomi.

Pitkän linjan kokoomuslaisena haluan tukea hallitusta työssään. Tukisitko sinäkin?