Kuohari-illallinen
Bernard Massard -kuohuviinipruuvi ja viineille sopivan aterian valmistus
Tämä tapahtuma soveltuu erinomaisesti leppoisaksi tiimi-illaksi tai asiakastilaisuudeksi.
Ilta aloitetaan maistamalla kolmea Bernard Massardin kuohuviiniä. Ensimmäisen pruuvikierroksen jälkeen valmistetaan kuohuviineihin soveltuvan ateriakokonaisuus.
Aterian valmistuttua maistetaan kuohuviinejä uudestaan, mutta nyt yhdessä ruoan kanssa.
Illan jälkeen osallistujilla on perustietoa kuohuviineistä, kokemus kuohuviinien yhdistämisestä ruokaan sekä taito valmistaa niihin soveltuva ateriakokonaisuus. Kaikki osallistujat saavat kotiinlähtiessään mukaan vihkosen, josta löytyy ostoslista, reseptit sekä viinisuositukset.
Tilaisuus voidaan järjestää asiakkaan omissa tiloissa esimerkiksi toimistossa, jossa perusvälineet sisältävä keittiö, yrityksen saunatiloissa tai erikseen vuokrattavassa tilassa.