Palvelut


Palveluvalikoimassani konsultointia, promootioita, ruokavientiä, sisällöntuotantoa kuin myös erilaisia tapahtumia ja kursseja sekä räätälöityjä palveluita. Ruoka on väline, jonka avulla luon ymmärrystä isompiin kokonaisuuksiin, kuten hyvinvointi.


Promootioita, sisällöntuotantoa

Erityisenä osaamisalueena imagon vahvistaminen paikallisen juoma- ja ruokatuotteen avulla, esim. kunnille, kaupungeille ja matkailualan organisaatioille. Sisällöntuotanto, omavalvonta ja hygienia, promootiot, vientiprojektit, kestävä kehitys.

Kati on kokenut ja monipuolinen konsultti, jolla innovatiivisuus yhdistyy vahvaa kokemukseen käytännöstä ja markkinoinnista.

Kati on kehittänyt mm suomalaisen ruokaviikon Luxemburgiin ja RuokaEspoo -kokonaisuuden.


Ruokavienti

Suomalainen ruoka on huipputuote vientiin. Osaamiseni ruokatuotteen viennissä kohdistuu erityisesti Luxemburgiin, mutta myös Saksa ja Espanja ovat osaamisalueitani.

Ruokavientiin voidaan liittää ammattitaitoista ja maailmalla ainutlaatuista kotitalouden perusopetusta sekä koulutusta suomalaisten ruokatuotteiden käyttöön ja suomalaisten ruokien valmistukseen. 

Kotitalousopetuksen sisältö suunnitellaan sekä suomalaisille että ulkomaisille opiskelijoille, jotka ovat kiinnostuneita suomalaisesta kotitalousopetuksesta.


Ruokakurssit

Räätälöidyt ruokakurssit etä- ja lähitoteutuksena. Teemana esimerkiksi nepalilainen, vietnamilainen, provencelainen, pastakurssi, toscanalainen, kasvisruokakurssit, vegaaniruoka, gluteeniton ja planetaarinen ruokavalio.

Ruokakursseihin voidaan yhdistää myös juomapruuvit makuvesillä, kombuchoilla, oluilla ja kuohuviineillä.


Hygieniapassit

Elintarvikkeiden parissa työskentelevien viralliseen hygieniapassiin oikeuttavat hygieniaosaamistestit sekä koulutukset.

Räätälöidyt tapahtumat yrityksellesi tai yhteisöllesi

Jos yrityksesi tai yhteisösi kaipaa yhdessä tekemistä, joka kohottaa yhteishenkeä sekä ravitsee niin mieltä kuin sieluakin niin ole yhteydessä. Räätälöimme juuri teille sopivan kokonaisuuden.

Tilaisuus voi olla esim pruuvi yhdistettynä ruoanvalmistukseen ja -maisteluun. Mukava polttariohjelma  esimerkiksi kello viiden kuohuviinit.