Palvelut


Yhdessä tekeminen kasvattaa tiimihenkeä. Ruuanlaitto luo mahdollisuuden kohdata työkaverit ja esimiehet neutraalissa tilanteessa. Hyvä itsetehty ruoka kiinnostaa kaikkia, ikään tai kuntoon katsomatta. Tarjolla on sisältöä asiakastilaisuuksista räätälöityihin tapahtumiin. Tilaaja voi asettaa tilaisuudelle myös lisätavoitteita kuten: tutustuminen, sovittelu, kykyjen etsintä...
Yhdessä ja etänä -lounas

Lounastunnin aikana valmistetaan maistuva lounasateria. Valmistus tapahtuu ohjattuna; jokainen osallistuja omassa kotikeittiössä. Lounastuntiin voidaan yhdistää tiimin kokous.

Tarkemmin tästä linkistä

Yhdessä ja etänä -lounas
Yhdessä ja etänä -lounasKuohari-illallinen

Bernard Massard -kuohuviinipruuvi ja viineille sopivan aterian valmistus. Tämä tapahtuma soveltuu erinomaisesti leppoisaan tiimi-iltaan, asiakastilaisuuteen tai polttareihin.

Tarkemmin tästä linkistä

Kuohari-illallinen
Kuohari-illallinen

Yhdessä -lounas

Valmistamme yhdessä yrityksen toimitiloissa maittavan, ravitsevan ja maukkaan lounaan. Osallistujat saavat reseptit mukanaan. 
Lounas voi noudattaa esimerkiksi planetaarista ruokavaliota tai sisältää esim kombucha-pruuvin. Suosittu vaihtoehto on valmistaa yhdessä salaattibuffet, jossa valmistetaan samalla välipala iltapäivälle.

Ruokakurssit

Räätälöidyt ruokakurssit etä- ja lähitoteutuksena. Teemana esimerkiksi nepalilainen, vietnamilainen, provencelainen, pastakurssi, toscanalainen, kasvisruokakurssit, vegaaniruoka, gluteeniton ja planetaarinen ruokavalio.

Ruokakursseihin voidaan yhdistää myös juomapruuvit makuvesillä, kombuchoilla, oluilla ja kuohuviineillä.


Ravitsemuskoulutus

Käytännönläheistä opastusta hyvän ravitsemuksen rakentamiseen esimerkkien ja vinkkien avulla. Annettu tieto pohjautuu virallisiin ravitsemussuosituksiin. Tämä koulutus soveltuu niin vanhempainiltoihin, työpaikoille kuin urheiluseuroillekin.

Tarkemmin tästä linkistä

Ravitsemuskoulutus
Ravitsemuskoulutus

Kotitalousopetus ulkomaille

Ulkomaisissa kouluissa on harvoin kotitalousopetusta. Ammattitaitoista kotitalouden perusopetusta sekä opetusta suomalaisten ruokien valmistukseen,  joko verkon välityksellä tai paikan päällä. Kotitalousopetusta voidaan toteuttaa niin suomalaisille kuin ulkomaisille suomalaisesta kotitalousopetuksesta kiinnostuneille. aa

Tarkemmin tästä linkistä  

Kotitalousopetus ulkomaille
Kotitalousopetus ulkomaille

Hygieniapassit

Elintarvikkeiden parissa työskentelevien viralliseen hygieniapassiin oikeuttavat hygieniaosaamistestit.

Konsultointi

Ravitsemusalan konseptointi, sisällöntuotanto, omavalvonta ja hygienia, kestävä kehityksen ohjelmien jalkauttaminen

Räätälöidyt tapahtumat yrityksellesi tai yhteisöllesi


Jos yrityksesi tai yhteisösi kaipaa yhdessä tekemistä, joka kohottaa yhteishenkeä sekä ravitsee niin mieltä kuin sieluakin niin ole yhteydessä. Räätälöimme juuri teille sopivan kokonaisuuden.

Tilaisuus voi olla esim pruuvi yhdistettynä ruoanvalmistukseen ja -maisteluun. Mukava polttariohjelma  esimerkiksi kello viiden kuohuviinit.