Palvelut


Ruoka on väline, jonka avulla Kati luo ymmärrystä isompiin kokonaisuuksiin, kuten hyvinvointi. 

Tarjolla on konsultointia, promootioita, ruokavientiä, sisällöntuotantoa kuin myös erilaisia tapahtumia ja kursseja sekä räätälöityjä palveluita.


Konsultointi

Erityisenä osaamisalueena imagon vahvistaminen paikallisen juoma- ja ruokatuotteen avulla, esim. kunnille, kaupungeille ja matkailualan organisaatioille. Sisällöntuotanto, omavalvonta ja hygienia, promootiot, vientiprojektit, kestävä kehitys. 

Kati on kokenut ja monipuolinen konsultti, jolla innovatiivisuus yhdistyy vahvaa kokemukseen käytännöstä ja markkinoinnista.

Kati on kehittänyt mm suomalaisen ruokaviikon Luxemburgiin ja RuokaEspoo -kokonaisuuden.

Ruokakurssit

Räätälöidyt ruokakurssit etä- ja lähitoteutuksena. Teemana esimerkiksi nepalilainen, vietnamilainen, provencelainen, pastakurssi, toscanalainen, kasvisruokakurssit, vegaaniruoka, gluteeniton ja planetaarinen ruokavalio.

Ruokakursseihin voidaan yhdistää myös juomapruuvit makuvesillä, kombuchoilla, oluilla ja kuohuviineillä.

Lounas-live

Lounas-liven aikana valmistetaan maistuva lounasateria. Valmistus tapahtuu ohjattuna; jokainen osallistuja omassa kotikeittiössä. Lounas-liveen voidaan yhdistää kokous.

Tarkemmin tästä linkistä

Yhdessä ja etänä -lounas
Yhdessä ja etänä -lounas

Hygieniapassit

Elintarvikkeiden parissa työskentelevien viralliseen hygieniapassiin oikeuttavat hygieniaosaamistestit.

Kotitalousopetus ulkomaille

Ulkomaisissa kouluissa on harvoin kotitalousopetusta. Ammattitaitoista kotitalouden perusopetusta sekä opetusta suomalaisten ruokien valmistukseen,  joko verkon välityksellä tai paikan päällä. Kotitalousopetusta voidaan toteuttaa niin suomalaisille kuin ulkomaisille suomalaisesta kotitalousopetuksesta kiinnostuneille. Kotitalousopetuksen viennin yhteydessä on hyvä puhua myös suomalaisen ruoan viennistä.aa

Tarkemmin tästä linkistä  

Ravitsemuskoulutus

Käytännönläheistä opastusta hyvän ravitsemuksen rakentamiseen esimerkkien ja vinkkien avulla. Annettu tieto pohjautuu virallisiin ravitsemussuosituksiin. Tämä koulutus soveltuu niin vanhempainiltoihin, työpaikoille kuin urheiluseuroillekin.

Tarkemmin tästä linkistä

Kuohari-illallinen

Bernard Massard -kuohuviinipruuvi ja viineille sopivan aterian valmistus. Tämä tapahtuma soveltuu erinomaisesti leppoisaan tiimi-iltaan, asiakastilaisuuteen tai polttareihin.

Tarkemmin tästä linkistä

Kuohari-illallinen
Kuohari-illallinen

Yhdessä -lounas

Valmistamme yhdessä yrityksen toimitiloissa maittavan, ravitsevan ja maukkaan lounaan. Osallistujat saavat reseptit mukanaan. 
Lounas voi noudattaa esimerkiksi planetaarista ruokavaliota tai sisältää esim kombucha-pruuvin. Suosittu vaihtoehto on valmistaa yhdessä salaattibuffet, jossa valmistetaan samalla välipala iltapäivälle.

Tallenteita live-tapahtumista, joissa Kati kouluttamassa 

Birkkalan Helmi-live 9.2.2022, valmistuksessa kermainen papu-speltitto
Birkkalan Helmi-live 13.2.2022, valmistuksessa Birkkalan emännän kookos-currywokki

Räätälöidyt tapahtumat yrityksellesi tai yhteisöllesi


Jos yrityksesi tai yhteisösi kaipaa yhdessä tekemistä, joka kohottaa yhteishenkeä sekä ravitsee niin mieltä kuin sieluakin niin ole yhteydessä. Räätälöimme juuri teille sopivan kokonaisuuden.

Tilaisuus voi olla esim pruuvi yhdistettynä ruoanvalmistukseen ja -maisteluun. Mukava polttariohjelma  esimerkiksi kello viiden kuohuviinit.