Palvelut


Ruoka on väline, jonka avulla Kati luo ymmärrystä isompiin kokonaisuuksiin, kuten hyvinvointi. 

Tarjolla on konsultointia, promootioita, ruokavientiä, sisällöntuotantoa kuin myös erilaisia tapahtumia ja kursseja sekä räätälöityjä palveluita.

YhteistyökumppanitKonsultointi

Erityisenä osaamisalueena imagon vahvistaminen paikallisen juoma- ja ruokatuotteen avulla, esim. kunnille, kaupungeille ja matkailualan organisaatioille. Sisällöntuotanto, omavalvonta ja hygienia, promootiot, vientiprojektit, kestävä kehitys. 

Kati on kokenut ja monipuolinen konsultti, jolla innovatiivisuus yhdistyy vahvaa kokemukseen käytännöstä ja markkinoinnista.

Kati on kehittänyt mm suomalaisen ruokaviikon Luxemburgiin ja RuokaEspoo -kokonaisuuden.


Ruokakurssit

Räätälöidyt ruokakurssit etä- ja lähitoteutuksena. Teemana esimerkiksi nepalilainen, vietnamilainen, provencelainen, pastakurssi, toscanalainen, kasvisruokakurssit, vegaaniruoka, gluteeniton ja planetaarinen ruokavalio.

Ruokakursseihin voidaan yhdistää myös juomapruuvit makuvesillä, kombuchoilla, oluilla ja kuohuviineillä.


Yhdessä ja etänä -lounas
Yhdessä ja etänä -lounas

Lounas-live

Lounas-liven aikana valmistetaan maistuva lounasateria. Valmistus tapahtuu ohjattuna; jokainen osallistuja omassa kotikeittiössä. Lounas-liveen voidaan yhdistää kokous.

Tarkemmin tästä linkistä


Ravitsemuskoulutus

Käytännönläheistä opastusta hyvän ravitsemuksen rakentamiseen esimerkkien ja vinkkien avulla. Annettu tieto pohjautuu virallisiin ravitsemussuosituksiin. Tämä koulutus soveltuu niin vanhempainiltoihin, työpaikoille kuin urheiluseuroillekin.

Tarkemmin tästä linkistä


Hygieniapassit

Elintarvikkeiden parissa työskentelevien viralliseen hygieniapassiin oikeuttavat hygieniaosaamistestit.


Kotitalousopetus ulkomaille

Ulkomaisissa kouluissa on harvoin kotitalousopetusta. Ammattitaitoista kotitalouden perusopetusta sekä opetusta suomalaisten ruokien valmistukseen,  joko verkon välityksellä tai paikan päällä. Kotitalousopetusta voidaan toteuttaa niin suomalaisille kuin ulkomaisille suomalaisesta kotitalousopetuksesta kiinnostuneille. Kotitalousopetuksen viennin yhteydessä on hyvä puhua myös suomalaisen ruoan viennistä.aa

Tarkemmin tästä linkistä  


Tapahtumatuotanto

Ammattitaitoinen ja luotettavaa emännöintipalvelu. Tiimini kanssa homma hoituu! Tuotantomme kattaa kaiken alusta loppuun: suunnittelusta toteutukseenEmännöintimme takaa, että tapahtumasi sujuu saumattomasti ja vieraasi tuntevat olonsa tervetulleiksi.

Tarkemmin tästä linkistä


Kuohari-illallinen
Kuohari-illallinen

Kuohari-illallinen

Bernard Massard -kuohuviinipruuvi ja viineille sopivan aterian valmistus. Tämä tapahtuma soveltuu erinomaisesti leppoisaan tiimi-iltaan, asiakastilaisuuteen tai polttareihin.

Tarkemmin tästä linkistä


Yhdessä -lounas

Valmistamme yhdessä yrityksen toimitiloissa maittavan, ravitsevan ja maukkaan lounaan. Osallistujat saavat reseptit mukanaan. 
Lounas voi noudattaa esimerkiksi planetaarista ruokavaliota tai sisältää esim kombucha-pruuvin. Suosittu vaihtoehto on valmistaa yhdessä salaattibuffet, jossa valmistetaan samalla välipala iltapäivälle.


Räätälöidyt tapahtumat yrityksellesi tai yhteisöllesi


Jos yrityksesi tai yhteisösi kaipaa yhdessä tekemistä, joka kohottaa yhteishenkeä sekä ravitsee niin mieltä kuin sieluakin niin ole yhteydessä. Räätälöimme juuri teille sopivan kokonaisuuden.

Tilaisuus voi olla esim pruuvi yhdistettynä ruoanvalmistukseen ja -maisteluun. Mukava polttariohjelma  esimerkiksi kello viiden kuohuviinit.