Tallink Silja Linen uudet laivaviinit pureutuvat makuaisteihin

07.05.2024

Astuessasi Tallink Silja Linen laivoille, astut samalla matkalle makujen maailmaan, joka on kudottu herkullisten viinien ja ruokien värittämänä. Joka toinen vuosi valittavat laivaviinit ovat valikoituja aarteita, jotka takaavat matkustajilleen unohtumattoman makumatkan merellä. Nyt toukokuun alussa laivoille tulleet vuoden 2024 laivaviinit maistelijat valitsivat 130 eri viinistä. Valituiksi pääsivät ne, jotka ansaitsevat paikkansa laivan ruokapöydissä.

Nämä viinivalinnat eivät ole sattumanvaraisia. Ne ovat huolella valittuja, jotta sopisivat täydellisesti monenlaisiin makuihin ja tilanteisiin. Tallink Silja Linen joukko sommelierita, viiniasiantuntijoita ja ravintolapäälliköitä osallistui kansainväliseen valintaprosessiin sokkomaistelun kautta, jossa punnittiin jokainen makuhermoja hivelevä pisara.

Laivaviinivalikoimaan kuuluvat aina samppanja, kuohuviini, valkoviini, punaviini ja roseeviini, jotka kaikki kantavat TallinkSilja -erikoisetikettiä. Nämä viinit ovat matkustajien saatavilla laivojen myymälöissä, ravintoloissa ja Tallink-hotelleissa ja ne ovat täydellisiä seuralaisia niin Silja Serenaden kuin Silja Symphonyn promenaden ravintoloissa.

Omaan suosikkivalikoimaani uudesta valikoimasta päätyivät top-3 järjestykseen seuraavasti

1. Palau Brut Organic Cava
2. Grenzhugel Riesling Organic
3. Villa Paradiso Chianti Organic

Palau Brut Organic Cava on ehdoton suosikkini, jonka herkullinen kupliva tunnelma ja pähkinäinen vivahde lähes tanssivat valkoisen kalan kera. Grenzhugel Riesling Organic tarjosi raikkaan vaihtoehdon, jonka sitruksinen sävy täydentyi parsan kanssa. Villa Paradiso Chianti Organic oli kuin luotu nautittavaksi hummerikeiton seurana, tuoden esiin viinin kevyen tanniinisuuden ja ohuen täyteläisen luumuisuuden.

Onnittelut Tallink Silja Line makumatkojen järjestämisestä!

Seuraavalla laivamatkalla suosittelen tasting-hetkeä Tallink Siljan uusista laivaviineistä, sillä mikä voisi olla parempi tapa tutustua matkalla uusiin makuihin?

Minulla oli ilo päästä mukaan pressi-tapahtumaan, jossa saimme maistaa laivavalikoiman yhdistettynä lounaaseen. Toimi.