Yhdessä syöminen on yksi elämän suurimpia iloja


Olen aina tykännyt viettää aikaa ruokapöydässä hyvän ruoan ja seuran ympäröimänä. Jo lapsuuden kodissani söimme usein yhdessä ja vietimme sosiaalisesti aktiivista elämää. Samaa aktiivisuutta ja hyvästä ruoasta nauttimista olen halunnut jatkaa oman perheeni kanssa. Haluan myös ammatikseni jakaa yhdessä syömisen iloa ja ohjata ihmisiä syömään yhdessä.

"Kati on upea puhuja. Selkeä ja käytännönläheinen. Tykkäsin ja suosittelen."

"Supertiukalla aikataululla järjestyi onnistunut kokkausilta yhdelle tiimeistämme! Tapahtumasesongista huolimatta kivana bonuksena järjestyi Katin toimesta näppärästi myös tilat kokkausta edeltävälle asiaosuudelle. Illan teemana olleet georgialaiset ruoat ja juomat olivat kaikille uusia, ja palautteen perusteella niihin harva olisi omatoimisesti osannut tutustuakaan, varsinkaan kasvisversioina! Kiitos Kati ja lämmin suositus! "

"Happy to work with Kati. She is an expert what comes to Finnish Food and Finnish Food Exports. One thing I have to point out: It is a special skill as she can localise Finnish products to ours here in Luxemburg"

"Kati tuottaa upeaa ja laadukasta arkiruokamateriaalia verkkosivustollemme ja sosiaalisen median tileillemme. Iso peukku Katille"

"Kati onnistui luomaan pedagogisella osaamisellaan innostavan ilmapiirin, josta on paljon hyötyä työyhteisöllemme. Lämmin suositus."

"Katin asiantuntemus ja vankka kokemus oli suureksi avuksi käynnistäessämme kuohuviinibaariamme. Katin ammattitaito näkyi vahvasti maistelumenun suunnittelussa, kuohuviiniasioissa, hygieniakysymyksissä ja omavalvontasuunnitelmaa tehdessä."


Olen aina tykännyt viettää aikaa ruokapöydässä hyvän ruoan ja seuran ympäröimänä. Jo lapsuuden kodissani söimme usein yhdessä ja vietimme sosiaalisesti aktiivista elämää. Samaa aktiivisuutta ja hyvästä ruoasta nauttimista olen halunnut jatkaa oman perheeni kanssa. 

Haluan myös ammatikseni jakaa yhdessä syömisen iloa ja ohjata ihmisiä syömään yhdessä. Tapaani toimia liittyy osallistujille vahvasti pedagoginen kokemus niin koulutuksissa kuin ruokakursseillakin.Muutamat faktat


Puhun sujuvasti suomea, ruotsia ja englantia.
KM kotitalousopettaja, HSO-sihteeri.
Eviran (Ruokavirasto) hyväksymä hygieniaosaamistestaaja.
Vuosien kokemus kotitalousopettajana.
Rehtorina 400 oppilaan ja 30 opettajan koulussa.
Aikuiskouluttajana erilaisilla vapaan sivistystyön kursseilla.
Kokenut ja kiitelty esiintyjä.